Interjú Szabó Zitával

2016.01.20.Korábbi hírek

Januárban megnyílik az egyesületek éves tagdíjának ONLINE befizetési felülete, februártól pedig a versenyengedélyek kiváltása is online történik, amivel egyidejoleg a manuális ügyintézés megszonik.

Az új online felület használatával nagyon egyszeroen és egyben hatékonyan lehet az egyesületi éves tagdíjakat befizetni valamint az egységes rendszer használata gyorsabbá és átláthatóbbá teszi a versenyengedélyek kiváltásának folyamatát.
Az újításról Szabó Zita, a Magyar Triatlon Szövetség fotitkára a következoket mondta:

„A felhasználóbarát kialakításon túl a legfobb célunk volt a költséghatékonyság. Egy közepes klub éves, átlagos átutalási díja – a tagdíjak, versenyengedélyek és nevezési díjak befizetésébol – eddig 70-80 ezer forint is lehetett. Rengeteg olyan egyesületi kiadás van, amit nem lehet csökkenteni, a banki költségen azonban igen. Az online felület megtakarítást jelent a triatlon kluboknak, ugyanis az alap bankkártya egész éves díja mindössze 2.000 Ft körül mozog. Ezzel a kártyával banki költség nélkül tudja az egyesület az elobb említett pénzügyeket intézni.

Az MTSZ az elmúlt évek tapasztalatai alapján fontosnak tartotta, hogy egy hatékonyan moködo, gyors és egyszero felületet létrehozzon a licencek kiváltására. Minden befizetés a Szövetség és az egyesületek részérol is jól átlátható lesz, egy platformon nyomon követhetové válik az összes pénzmozgás, nem kell többet a papíralapú számlákkal idot tölteni amivel az esetleges félreértések is elkerülhetoek.”

Az online platformon a számlák automatikusan készülnek el, így a befizetések nyilvántartása is jóval egyszerobb lesz.

„További fejlesztések is folynak az MTSZ és az informatikai cég között, ugyanis tervezzük bevezetni az online nevezési rendszert is. Ha ez életbe lép, a Szövetség ennek a használatát az összes versenyszervezonek felajánlja. Ezzel lehetoség nyílik a bankkártya további szélesköro használatára, ami újabb megtakarításokkal jár, hiszen banki költségek így nem merülnek fel!”

Amint a rendszer megnyílik, természetesen részletes felhasználói útmutatóval fogunk szolgálni.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...