II. BÚI DUATLON

2016.03.16.Korábbi hírek

Ranglistapontok – II. BÚI Duatlon

 

A versenyen minden korosztályra vonatkozóan – utólagosan – ki lesznek osztva a ranglista pontok mind a kiemelt pontozású Amator Kupán, mind az utánpótlás ranglista versenyen indulók részére. A pontok kiosztásánál a Kaszói OB-ig kiváltott versenyengedélyek listája lesz mérvadó, tehát aki versenyengedély nélkül indul Balatonbogláron, annak utólagosan jóvá lesz írva a ranglistapontja.

 

A versenynap programját húsvéti kézmoves foglalkozás, nyúlsimogatás, tojásvadászat és futóverseny egészíti ki, így az indulók mellett a kísérok és gyermekek is megtalálhatják a számukra kedvezo kikapcsolódási lehetoséget.

 

A tavalyi évhez hasonlóan teljes egészében lezárt 7-es számú foúton került kijelölésre a kerékpárpálya, a futópályákon sem változtattunk, így a sprint távon indulók ismét megküzdhetnek a Gömbkilátóig vezeto pályával.

 

A verseny chipes idomérését az EvoChip Hungary végzi, kérjük mindenki hozza sárga chipjét. (Akinek nincs chipje, az 1000 Ft-os kaució ellenében tud bérelni a nevezési irodán.)

 

Elonevezési határido: 2016. március 19. szombat 24:00

   

Nevezési lap – Age Group

Nevezési lap – MEFOB

Nevezési lap – UP

 

 

Várunk mindenkit Balatonbogláron!

 

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...