Ifj. Márkus Gábor Alapítvány a Magyar Triatlonsportért pályázati kiírás 2019

2019.09.24.Korábbi hírek

letöltheto kiírás

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Ifj. Márkus Gábor Alapítvány a Magyar Triatlonsportért kuratóriuma pályázatot ír ki magyar állampolgárságú triatlon sportolók részére.

Pályázat feltételei: Pályázhat minden olyan magyar állampolgárságú triatlon sportoló, aki 2019. naptári évben volt 23 éves, vagy annál fiatalabb. Továbbá aki eddigi sportmunkája alapján komoly nemzetközi eredmény elérésére képes az elkövetkezendő évben, években.

Pályázat tartalmazza: a 2019-ben és akár korábban elért eredményeket, az eddigi pályafutást, a célokat, valamint a pályázati összeg felhasználásának megjelölését.

A nyertes pályázó vállalja: az alapítványt 2020-ban, mint egyik támogatóját feltünteti minden lehetséges alkalommal, illetve az alapítvány emblémáját elhelyezi a versenyruházatán. Személyesen részt vesz a díjátadó ünnepségen.

Pályázatok benyújtási határideje: 2019. október 20.

Pályázatok benyújtásának módja: A pályázatokat elektronikus úton, az alábbi címre kérjük küldeni: alapitvany@ifjmarkusgabor.hu

 

Tiszaújváros, 2019. szeptember 20.

                                                                                             Márkus Gergely

                                                                                           Kuratórium elnöke

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...