Boronkay Péter a legjobbak között!

2016.01.15.Korábbi hírek

Boronkay Péter paratriatlonistát idén a három legjobb közé választotta a Magyar Sportújságírók Szövetsége a Parasportolók kategóriájában.

Koránt sem véletlen a jelölés, hiszen Péter évek óta az élmezonyben végez, kétszeres paratriatlon Világbajnok, ötszörös paratriatlon Európa Bajnok, legutóbb pedig a Szardínián megrendezett ITU Cross Triatlon Világbajnokságon zsebelte be az elso helyért járó díjat immár harmadjára!

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Boronkay Pétert a dicso második hellyel jutalmazta a  kategóriájában, amihez szívbol gratulálunk; bár nekünk nem volt lehetoségünk szavazni, de nálunk egyértelmoen az elso helyen áll!

A magyar sporttehetség így írt Facebook oldalán a jelölésrol és a 2016-os terveirol:

„Kedves Barátaim, Ismeroseim!

Köszönöm Nektek a rengeteg szurkolást, erot, amit toletek kaptam és kapok. Nagyon örülök, hogy immár sokadik alkalommal kerülhettem be a Top 3ba a Magyarország Év parasportolója szavazáson, önmagában már ezt is óriási sikerként könyvelem el. (…) Ez az év számomra nem csak a Paralimpiáról szól. Valaminek akár a vége is lehetne, más aspektusból pedig talán a kezdete.

Az a munka, amit az elmúlt 25 évben sporttal töltöttem, nagyon sok mindenre megtanított. Sokszor álltam fel olyan helyzetekben, amikor sokak már rég feladták volna, hisz számomra a kudarc nem létezik, az is csak egy lépcsofok az újabb siker felé. A sport iránti Tiszteletbol, Alázattal teszem a dolgom ugyanúgy, mint eddig, és gozerovel készülünk a kvalifikációra. Köszönöm mindazoknak, akik ezen az úton végig kísérnek!”

Péter jelenleg Gran Canaria szigetén edzotáborozik, ez is egy állomás a Rió felé vezeto úton, amihez nagyon sok sikert kívánunk!

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...