Beszámoló Káptalantótiból

2016.04.25.Korábbi hírek

Káptalantóti kiváló házigazdának bizonyult április 23-án, szombaton a jubileumi 10. alkalommal megrendezett rövidtávú országos duatlon bajnokságon.
A versenyen összesen 250 induló volt; a Rövidtávú OB-n rekord számú 150 versenyzo vett részt.

A technikás pályán a kerékpárosok egy 10 kilométeres körön, míg a futók 2,5 km-es körön versenyeztek így a versenyközpontból végig követheto volt az összes esemény.

A Rövidtávú noi versenyen óriási harcban pár másodperccel gyozött Csomor Erika (FTC) Brassai Réka ( VTE )  elott ,  míg a férfiaknál  ugyanúgy másodpercekkel nyert Rónaszéki Balázs ( VTE ) Bíró Zoltán (Triacto 3 Lépés ) elott.

Rendezokként a lehetoségeinkhez képest igyekeztünk izgalmas ugyanakkor vidám hangulatú versenyt létrehozni, amiben Káptalantóti polgárorei és valamennyi lakosa nagy segítségünkre volt.
Csom Károlyné, polgármester asszony vezetésével a helyiek és az önkormányzat felejthetetlen vendégszeretetrol tett tanúbizonyságot. A versenyzok és a rendezok pazar vendéglátásáról a Káptalantóti hölgyek, a vöröskeresztes asszonyok gondoskodtak, akik lángossal és gulyással várták a versenyt követoen a résztvevoket.

Bízunk benne, hogy minden versenyzo és szurkoló egyaránt jól érezte magát az ország talán egyik legszebb táján a tanúhegyekkel övezett Tapolcai medencében. Mindenkit szeretettel várunk vissza jövore is.

 

Fodor András
rendezo

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...