2017.03.24. Közlemény

2017.03.24

A Magyar Triatlon Szövetség titkársága örömmel tájékoztatja tagságát, hogy a Fővárosi Törvényszék mai értesítése alapján már a 2. jogerős ítéletünk is meg van a Kropkó Csoport ellen.

Ez egyben azt jelenti, hogy a folyamatban lévő harmadik - és első fokon már túljutó - ügyben szinte biztosan ismét az MTSZ-nek ítél a bíróság, újból jogerősen.

A Szabó Zita főtitkár ellen, külön Tóth Tamás olimpikon ellen, külön az MTSZ elnöke, főtitkára és a Szövetség ellen, valamint külön a Szövetség ellen (víz kérdés) indított illetve a 2016-os sportrendezvény rendezési kérelem díja megfizetése ellen indított 5 másik perük illetve a 2 fegyelmi fellebbezésük továbbá a szövetség ellen indíttatott rendőrségi nyomozás (közveszéllyel való fenyegetés miatt) még folyamatban van.

Tájékoztatjuk a tagságot, hogy a vízperhez a FINA szakvéleményét csatoljuk, akik többi között közegészségügyi okokból (!!!) nem engedték közvetlenül a Dunába ugrani a FINA VB toronyugró versenyzőit. Egyes laikus vélemények szerint ez azért is lehetett, mert az ő szakértőik nem is ittak a friss és finom dunai élővízből.

Négy kategóriában is díjazott triatlonosok

2018.02.19.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub képviseletében – a 2017-es teljesítmények alapján - Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor, a ...

2018.évi díjtételek

2018.02.09.

A Magyar Triatlon Szövetség ezúton tájékoztatja Önöket, miszerint 2018. évben az egyes díjak, az alábbiak szerint ...