Felhívás - minősített versenybírói vizsga letételére

2018.05.25

A Magyar Triatlon Szövetség Technikai Bizottsága a versenybírói csapatának bővítése céljából minősített versenybírói vizsgát szervez. Várjuk mindazok jelentkezését, akik tudásukkal és munkájukkal szeretnék segíteni a hazai triatlon versenyek minél sportszerűbb és színvonalasabb lebonyolítását, akik elhivatottságot éreznek a sportszerű versenyfeltételek megteremtése és a fair play szabályai szerinti sportolás iránt.

A vizsga időpontja :  2018.06.03. 14 óra ( a Mix-váltó OB befejezését követően ).

A vizsga helye :   Balatonfenyves,  Mária u. 1.  Fenyves Yacht Klub ( az új kikötőnél ).

Jelentkezés : írásban, Molnár Jenőnél a jeno_molnar@t-online.hu  címen május 30-ig.

 A jelentkezésnél meg kell adni az alábbi adatokat : név, születési idő és hely, lakcím, tartózkodási cím ( ha nem azonos a lakcímmel), telefon, e-mail cím, pólóméret,  gépkocsi elérhetőség ( igen vagy nem ).

 

A minősített vizsgára jelentkezés követelményei :

Feltétel: betöltött 18. életév, büntetlen előélet.

Kéttagú vizsgabizottság előtt kell a Versenyszabályzat I., II. és IV. fejezetének elméleti ismereteiből sikeres vizsgát tenni.

a,  alapfeltétel: a vizsga kezdetekor a vizsgázónak be kell mutatnia a saját sípját és a szabályoknak megfelelő piros- és sárga lapját

b, elmélet: az MTSZ Versenyszabályzatának ismerete

- a 10 kérdésből álló feladatlapon levő kérdésekre szóban válaszolva legalább 80%-os eredményt kell elérni

c,  gyakorlat: kerékpáros felszerelés Versenyszabályzat szerinti minősítése

- tetszőleges segédeszköz használható

 

A vizsga letétele vizsgadíjhoz kötött, a pontos összege és a megfizetés módja jelenleg kidolgozás alatt áll, erről később kaptok tájékoztatást (várhatóan 3500 Ft körüli összeg).

A sikeresen vizsgázók az idei évre szóló regisztrációs díj befizetését követően ( 4000 Ft ) kezdhetnek dolgozni a versenyeken.

 

A vizsga napján lehetőséget biztosítunk arra, hogy a triatlon  MIX-váltó OB versenyein  részt vehessetek az ott dolgozó versenybírók mellett, mint megfigyelők,  némi betekintést nyerve ezzel a bírói munkába.

A versenyek reggel 8 órától kezdődnek a bedepózással, aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen a kerékpáros depónál.

Kérdés esetén telefonon keressétek Molnár Jenőt : +36 20/3239680

 

Utánpótlás OB - nevezési határidő meghosszabbítása

2018.07.27.

A szervező meghosszabbította a nevezési határidőt 2018. július 30. éjfélig, a nevezési díjak beérkezési határidejét 2018. ...