BKOOL partnerség

2022.01.26

A Magyar Triatlon Szövetség partneri megállapodást kötött a világ egyik vezető virtuális kerékpáros alkalmazását üzemeltető  BKOOL-al. Az alkalmazás a “legélethűbb” programként hirdeti magát a piacon, ami annak köszönhető, hogy a felhasználó valós felvételen alapuló virtuális környezetben sportol.

A téli felkészülési időszakban, de bármely szezonban, óriási segítséget jelenthet a görgőzések izgalmasabbá és hatékonyabbá tételére és a minőségi kerékpáros munka elvégzésére a BKOOL platform.

A BKOOL kompatibilis a legnépszerűbb okos görgő márkákkal.

A program segítségével be lehet járni a világ legszebb tájait, legmeredekebb hegyeit, de akinek kedve van akár végig tekerheti a Giro ’dItalia szakaszait is. A Magyar Triatlon Szövetség tervezi emblematikus versenyeinek kerékpárpályáit feltölteni a felületre, így akár célzottan is készülhetnek a versenyzők egy-egy eseményre, illetve későbbiekben létrehozhatók virtuális versenyek is.

A megállapodás értelmében az elit versenyzők és edzőik ingyenes hozzáférést kapnak a BKOOL Premium felülethez, ezen felül pedig mindenki, aki érvényes magyar versenyengedéllyel rendelkezik, jelentős kedvezménnyel, 80 Euróért vásárolhat éves előfizetést az MTSZ-től kapott kuponkóddal. A kuponkód igényelhető licensz kiváltás esetén a következő címről: sportszervezo@triatlon.hu (Király Anna).

Az elit mezőny bajai sprint csatája, nemzetközi színvonalon

2022.07.01.

Az előttünk álló hétvégén Magyarország legjobb triatlon versenyzői - köztük öt olimpikonnal és egy U23-as világbajnokkal ...

Zalaegerszegen folytatódott az E.ON Utánpótlás Ranglistasorozat

2022.06.28.

Az E.ON Hungária Csoport és a Magyar Triatlon Szövetség együttműködésének
keretében rendezett Utánpótlás Ranglistasorozat idei harmadik állomásának
Zalaegerszeg ...