Mester Bálint a dobogó tetején

2017.08.24.Korábbi hírek

A tereptriatlonra jellemzo kihívásokkal teli versenypálya mellett az idojárás sem könnyítette meg az indulók dolgát; mindössze 15 Celsius fokban és esoben zajlott a megmérettetés.

A 19 fokos vízbe csobbanva 1,1 km-t kellett úszniuk a résztvevoknek. Mester Bálint ugyan nem tudott elúszni az elso hárommal, végül negyediknek érkezett a vízbol. Egy remek depózást követoen az 5. helyen kezdte meg a 31 kilométernyi kerékpározást. A zord idojárás nem akart csillapodni, így mindvégig szakadó esoben tekertek a sportolók.

A zsolnai versenypálya nem bizonyult egyszeronek; köves, gyökeres, sziklás emelkedokkel és lejtokkel volt tele, amit ráadásul a szakadó esoben, sárban kellett leküzdeni.
Bálintnak a második körben az emelkedo tetejére érve sikerült az elso helyre kerülnie. A futás is jól ment és senkinek sem sikerült utolérnie így végül az elso helyen lépte át a célvonalat.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...