17. TVK Triatlon Nagyhét

2015.08.5.Korábbi hírek

IV. HÍRLEVÉL (2015. augusztus 4., kedd)                  

Újabb csúcs: félezerrel többen a nyeregben

Eddig a részvételi csúcsok megdöntése jellemzi a 17. TVK Triatlon Nagyhét szabadidosport eseményeit. A hétfoi futó-rekord után, a mai napon csaknem félezerrel többen pattantak kerékpárra, mint egy évvel ezelott. A 2476 tagú mezony elrajtolása mintegy 8 percet vett igénybe Tiszaújváros belvárosában.

Az MB Barter Napján,  a jól megszokott helyszínen, a Hotel Civis Phonix elott  sorakoztak hosszú tömött sorokban a kerékpárosok. Ami a résztvevok életkorát illeti, az egészen pici óvodásoktól (nekik 250 méter volt a penzum) a 80 év feletti nyugdíjasokig minden korosztály óriási számban képviseltette magát.  Az 5 km-es világkupa-kör teljesítésére ezúttal is vállalkoztak a település önkormányzatának, cégeinek, intézményeinek  vezetoi és munkatársai, akik jó példát mutattak ezzel az esetleg még hezitálóknak, netán lustálkodóknak, bizonyítván: mozogni kell, mozogni jó, az együttmozgás öröme pedig megszépíti a lelket is. Ennyi mosolygós arcot ugyanis ritkán látni egy helyszínen.

Újdonságként jöhet a tó-átúszás

A Nagyhét augusztus 5.-i, Partnerek Napján is változatos programot kínálnak a Lehmann Tibor forendezo vezette házigazdák. A Magyar Vöröskereszt tiszaújvárosi területi szervezete  az önkormányzat melletti parkolóban  10 órától késo délutánig véradásra várja a rászoruló embertársainkon segíteni szándékozókat. 15 órától, a  Városháza bejárata elotti teraszra sakk snell-versenyre várják a mofaj kedveloit. 16.30-kor kezdodik az elso alkalommal kiírt, 50 méteres tó-átúszás, melyre a helyszínen 15.30-tól, díjmentesen lehet nevezni.

A témakör egyéb hírei

Triatlon rajzpályázat

Triatlon rajzpályázat

RAJZPÁLYÁZAT Rajzpályázatot hirdetünk, melynek témája a Triatlon sportág. A nyertes egy olimpiai "A" kerettagok által aláírt pólót kap, melyet a Tiszaújvárosban megrendezésre kerülő világkupán vehet...